• <i id="6bcg7"></i>

 • <b id="6bcg7"><address id="6bcg7"></address></b>
 • Вести

  Разбира?е на неоналниот самец во индустри?ата за медицинска уреда

  Неонатален циркут е клучен компонент во полето на медицинските уреди, особено во здравствената индустри?а. Оваа стати?а има за цел да дава информативна преглед за оваа кола, за неговата важност и неговите примени. Неонаталниот период се однесува на првите 28 дена од животот на новороденчето. За време на оваа критична фаза, беби?ата им треба специ?ализирана грижа и медицинска интервенци?а.


  За?акнува?е на неоналната грижа со една жештина кола: Револуционира?е на третманот за новороденци.

  Воведува?е: Поместува?е на неоналната грижа 2. Разбира?е на самосто?ната жештина кола 3. Важноста на точната и точната температура Контрола 4. Единствената жештина кола во неоносната грижа... Иднината на неоналната грижа со едноставна жештина циркви 8.. Конлус


  2021 рекреаци?а на компани?ата, Зхушан.

  На 22-ри и 23-ти ма?, претпри?атието организираше дводневно патува?е до кра?от на Зхушан за сите вработени, Со цел да ги ослободи сите емоции во пролетната сезона, да се држи подалеку од напнатиот притисок на работа, Има?те блиски контакт со природата, ?а стимулира ентузи?азам за работа и животот и сопствената сила за енерги?ата на компани?ата!


  2021 84-тата КМЕФ ме?ународна медицинска уреда ексо, Шанга?.

  Од 13-ти до 16-ти ма?, 2021, Undis medcial учествуваше на 84-тата Кина Ме?ународна ме?ународна уреда (ЦМЕФ) со темата на ?Иновната технологи?а води на иднината“, ко?а се одржа во Националниот конвенци?а и изложбен центар на Шанга? Хонгки?ао.


  Кои се разликите поме?у PC, PP, PVC, PE, PET и PMMA

  01 комп?утерска комп?утерка (поликкарбонат) има добра транспарентност и просечна термална стабилност, но недостатокот е лошо чувството на раката, Особено кога се користи за еден период, изгледа "валкано" од надвор. Исто така, му припа?а на инженерската пластика, како што е органско стакло, како полиметил метаклелат, поликарбонат итн.


  2021 Знае?ето на безбедноста на огнот за обука на безбедноста на пожарот и одговор на оган

  За понатамошно да ?а за?акне образованието за безбедност на пожарникарите на работниците на претпри?ати?ата и подобрува?ето на способноста да реагираат на итни случаи, Во претпри?атието неодамна се одржа годишната обука за знае?е на пожар во 2021 со темата за ?живот прво, фокус на заштита на пожарот“.


  Компани?ата за рекреаци?а во 2020-Хангузо


  2020, Водачите на новата област Шаоксинг Бинха? ги посети?а Невиди за водство.

  На 21-ти февруари заменик секретар на парти?ата на Шаоксинг Бинха? Нова област, Заменик директор на управувачкиот комитет ?ин Xiaоминг и други лу?е ?а посети?а нашата компани?а за да ?а води работата.


  Гледа? Пове?е

  国产精品无码无卡毛片不卡视,伊人久久无码大香线蕉综合6,91日韩,亚洲免费网站

 • <i id="6bcg7"></i>

 • <b id="6bcg7"><address id="6bcg7"></address></b>